«Bjørnene» mine Teddy og Bjørnson søker et ekstra «BjørneHi» ?

bjorneneSnart banker 2017 på og jeg ønsker det nye året hjertelig velkommen OG alle mennesker, dyr, årstider, opplevelser, minner, farger og nyanser HJERTELIG VELKOMMEN. Det er noe magisk med et nytt år som snart er i ferd med å åpne seg.

Jeg har lagt mange spennende planer for 2017, og flere av planene innebærer kurs som skal holdes i både inn og utland. I den forbindelse så har «Bjørnene» og jeg blitt enige om å søke etter et EKSTRA BJØRNEHI. Det er snakk om noen uker i løpet av året, noen helger og et par dager «her og der».

Vi søker hjertevarme mennesker som elsker levende små TeddyBjørner, som har kos, gode ord, gode turer, og et lunt og godt EKSTRAHI å tilby. Jeg ønsker at mine Bjørner skal kunne komme til et godt HI, hvor de føler seg hjertelig velkommen, trygge og som kan bli til et FAST ekstrahi. Gjerne i nærheten av Fetsund. Slik at det ikke blir så langt å reise.

Min eldste Bjørn heter Teddy Bjørn, han kalles til daglig bare for Teddy. Teddy er snart 8 år.teddy

 

Min yngste Bjørn heter LilleBjørn Bjørnson og kalles til daglig bare Bjørnson, han er snart 6 år.lengter-etter-sommer

 

Teddy og Bjørnson er halvsøsken og av rasen Lhasa Apso. De er verdens skjønneste, veldig kosete og veldig snille Bjørner. (Bjørnson kan være litt rampete, og han ramper da med Teddy).

hosttur

De er godt vant til folk, barn og andre dyr. Vi ønsker oss allikevel et HI som har voksne BjørnePassere. Kanskje har du selv hatt dyr og savner å ha en hund eller to i huset igjen? Kanskje har du alltid ønsket deg dyr, men ikke vært helt klar for det fulle og hele ansvaret.

Teddy og Bjørnson utstråler rolig og god energi og er deilig å ha i huset. Det er ikke ofte de bjeffer eller gir lyd fra seg. De er glad i å gå på tur og de er veldig glad i å kose.

Kunne du tenke deg å få to nye gode Bjørnevenner? Send meg en mail til guro@guroejohansen.no – Merk din mail med BJØRNEHI. Fint om du kan si noen ord om deg selv og hvorfor du har lyst til å tilby plass til mine Bjørner i ditt HI.

Vi gleder oss til å høre fra deg.

BAMSEKLEM fra Teddy, Bjørnson og Guro ?

 

 

 

 

No comments yet.

Leave a Reply