ENERGIMASSASJE

behandlinger

Energimassasje kombinerer healing og en rolig omsorgsfull massasje. Når jeg jobber med energimassasje, starter vi med en samtale, hvor din intensjonen for behandlingen settes. Du vil så få ligge på benken, i lune og vakre omgivelser. Når jeg jobber med deg jobber jeg både på din fysiske kropp og i energifeltet ditt. Jeg jobber med å balansere kropp, sinn og sjel. Din oppgave vil være å fokusere på nuet og det å kunne motta.

Mange opplever å hvile mer i seg selv etter å ha mottatt en energimassasje. De får mer energi og overskudd i hverdagen, og forebygger på denne måten stress og styrker immunforsvaret.

Energimassasje kan bidra til å løse opp i fysiske og psykiske spenninger. Mange opplever å få mer overskudd, bedre søvnkvalitet og en økt opplevelse av velvære og indre ro.

Målet med behandlingen er at du skal oppnå en tilstand av total avslappelse, effektiv mot smerter, effektiv mot stress og beroligende for sjelen. Jeg opplever ofte å få tilgang til dypt personlige budskap fra universet – direkte til deg. (Om du ønske disse eller ikke – avtaler vi på forhånd).