FEBRUAR TILBUD PÅ READING/KANALISERING

Reading/kanalisering er en tjeneste hvor jeg bruker hele meg, min kraft, intuisjon, og alle verktøy jeg har med meg for å gi deg gode støttende ord som kan bidra til å skape positive endringer i den prosessen du er i.

Hvordan gjøres det?

Du sender meg:

  1. En forespørsel MERKET: Ønsker Reading/Kanlisering –  sendes til guro@guroejohansen.no
  2. Max to temaer du ønsker å jobbe med
  3. Et bilde av deg, din fødselsdato og årstall
  4. Fullt navn, adresse og mobilnummer

Vi avtaler en dag jeg vil jobbe med deg. Du vil få tilsendt en bekreftelse på vår avtale og en faktura som skal være betalt før jeg starter min jobb med deg.

Tilbud på Reading/Kanalisering i februar er kroner 750,- (ordinærpris er kroner 900). Jeg setter av 60 minutter til din Reading/Kanalisering.

Jeg vil jobbe med din Reading/Kanalisering til avtalt tid. Du vil få tilsendt en PDF fil i etterkant av tidspunktet vi har avtalt, med ordene som jeg har fått kanalisert til deg.

Det kan være at du får gode bevisstgjørende spørsmål du kan stille deg selv, det kan være at du får gode tips til hvordan du kan gjøre endringer. Det kan være at jeg får dypt personlige budskap til deg igjennom energirike som vil være med å bidra til videre vekst og utvikling.

Vanlige spørsmål:

Trenger jeg å gjøre noe spesielt når du jobber med meg?

  • Nei, jeg søker din energi igjennom bilde ditt, du trenger derfor ikke å ta noen spesielle hensyn denne dagen. Jeg jobber med deg og sender deg ditt dokument i etterkant.

Kan jeg stille spørsmål som gjelder andre mennesker?

  • Nei, av etiske hensyn tar jeg kun kontakt med din energi. Og aldri energien til andre mennesker.

Tidligere tilbakemeldinger fra Readinger/Kanaliseringer

 

Tusen millioner takk Guro ♥

Det var så mange gode fine og varme ord som er til enorm inspirasjon for meg! It all makes perfect sense (som man sier på godt norsk;)

Nå skal jeg sette meg ned og jobbe litt med de spørsmålene du sendte med, åsså skal jeg ta med meg dette inn i det nye året, så få vi se hvor det bærer;)

Jeg er så takknemlig for at du brukte av din tid og visdom til å hjelpe

meg og at du er så raus med gode varme ord, det er en gave i seg selv!

Ønsker deg så inderlig mye godt!

Ha en fantastisk fin helg!

Lys og kjærlighet tilbake til deg.

 

Hei Guro!

Dette er du virkelig god til. Dette var svært treffende. Jeg er forbløffet. Takk for gode bevisstgjørende spørsmål. Disse skal jeg bruke på min vei videre.

Igjen. TAKK.

 

Magiske vakre Guro ♥

I det jeg åpnet mailen min fra deg kjente hvordan energien strømmet og tårene begynte å trille i kjærlighet og ydmykhet. Dette var ren healing for meg.

Namaste – vakre Guro ♥

 

Kjære Guro ♥

Du traff meg i mitt innerste indre. Jeg er faktisk PAFF over hvordan du kan «se» meg på den måten. Ord kan ikke beskrive min takknemlighet. Takk – dette var treffende og frigjørende ♥

 

Hei Guro, 
Fantastisk lesning. Du er virkelig flink med dette. Masse som jeg har å jobbe med videre. Du traff på det meste og dette gir meg masse energi og  masse som jeg har å fundere på. Som igjen gir meg mye jeg kan ta med meg
videre. 

Jeg må nok lese dette mange ganger og studere teknikkene, verktøyene og
lese/høre :) boken som du anbefaler.
 
Tusen takk…

 

 

 

No comments yet.

Leave a Reply