GODT NYTT MAGISK ÅR ♥

GODT NYTT MAGISK ÅR ♥

For en god følelse – den første mandagen i 2017. Solen som sto opp utenfor vinduet mitt og denne vakre meldingen som kom til meg i innboksen min. Takk, takk, takk ♥

Takk for alle de bekreftelsene jeg får om at jobben jeg gjør er verdifull og den betyr noe for de som jeg er så heldig å møte på min vei.

Med tillatelse av avsender – så deler jeg denne magiske tilbakemeldingen.

Hei Guro, føler for å si noen ord. Det merkes allerede at sola har snudd her i Nord. Det er forløsende i seg selv. Er nå ferdig med dagens meditasjon. Dvs. det gikk etterhvert mere over i filosofering over året som har vært. Høydepunktet var utvilsomt uka på Kreta sammen med dere andre. Det som toppet den uka var timen sammen med deg. Punktumet mitt, da jeg sa hva jeg ville som ble understreket av et tordenskrall samt at lysene kom på uten at kortet sto i …….Mektig opplevelse. Står ennå sterkt i minnet mitt den der. Så selve healingen. Det å bli berørt fysisk av noen som ikke var fysisk tilstede. Samt å virkelig kjenne kraften i dine hender. Kjenne «smaken» eller «signaturen» av denne energien…… Opplevelse uten sidestykke. Så Guro … Det er noen timer i et år og timen sammen med deg toppet dem alle. Du er ei vakker sjel, ellers hadde du ikke kunnet gjøre det du gjør. Ha et fantastisk Godt Nytt år.

flyhigh

 

 

 

 

 

Bilde over er fra flyturen til Kreta i september. Michael Winger holdt kurs og jeg var med som «CO Pilot», Healer og Coach. Det var Magisk å fly inn i en rosa himmel. Tilbakemeldingen du leste får sjelen min til å synge og jeg får inspirasjon og motivasjon til å fortsette mitt arbeid som Healer, Coach og Intuitiv Veileder. Igjen – TAKK ♥

Jeg ønsker deg som leser dette et GODT NYTT MAGISK ÅR. Jeg ønsker deg det beste livet har å by på. Jeg ønsker at du tar innover deg hvor vakker og verdifull du er. Jeg ønsker å dele, deler av en tekst som jeg har skrevet tidligere, etter en magisk fjernhealing. Mange, mange vakre sjeler var i energien sammen med meg denne kvelden og det var «Helt Magisk» – jeg håper at teksten vil gi deg noe, og at du ved å lese teksten kjenner en følelse av energien som denne stunden serverte.

Her kommer et lite utdrag:

Er du ved det punktet i livet ditt hvor du har lyst til å gi opp, fordi du synes livet har blitt for vanskelig og vondt – da ber vi deg om å fortsette. Vi ber deg om å be oss om å komme til deg. Slik at vi kan følge deg på din vei videre i dette livet. Slik at vi kan følge deg til neste trygge havn, for det ligger mye lys foran deg. Stole på at vi vil guide deg og følge deg hjem, hjem til tryggheten og lyset i deg.

 Har du indre smerte i form av sykdom eller skade fysisk og eller psykisk ber vi deg om å utøve denne mentale øvelsen;

Ta noen gode dype pust, lukk øynene dine og se for deg at du sitter rundt et leirbål. Det er stille, mørkt og vakkert. Det er månelyst, det er du, bålet og flammene. Se for deg – det du ikke vil bære med deg lenger får lov til å forsvinne inn i flammene.

Kjenn hvordan du sender det du ikke ønsker å ha med deg lenger inn i flammene. Og kjenn hvordan det blir varmt, godt og lett i hjertet, kroppen og sjelen din.

Gjenta denne øvelsen hvis du trenger det.

Vit at vi er i din nærhet

Dine guider i stjerneenergien

Vit at du er en unik, vakker sjel – som har et stort potensiale. Et stort potensiale til å forløse det som ikke tjener deg lenger. OG et stort potensiale i å skape det som du ønsker at skal bli din fremtid og virkelighet ♥

Jeg ønsker å dele denne vakre sangen med deg ♥

https://www.youtube.com/watch?v=pgaGCJfCHjU

I lys ♥

Guro ♥

Ønsker du kontakt med meg for din egen private reading, healing, coaching eller samtale – så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg. Jeg er lettest å treffe på e-post: guro@guroejohansen.no

Ønsker du informasjon om de to kursene som Michael Winger og jeg skal ha på Kreta dette første halvåret så finner du linker her:

Første tur har avreise dato 29. april 2017.

https://www.facebook.com/events/624767641031694/

10. juni 2017 – reiser vi igjen.

https://www.facebook.com/events/1817136111865045/

 

Guro E. Johansen

Healer, Coach og Intuitiv Veileder. Vinner av Skjulte Evner 2014.

DNCF Sertifisert NLP Coach, Sertifisert NLP Terapeut, Sertifisert Mindfulness

instruktør, Sertifisert Enneagram Master.

www.guroejohansen.no

 

No comments yet.

Leave a Reply