GRATIS FJERNHEALING – MANDAG 17. OKTOBER KL. 2130 ?

MANDAG 17. oktober 2016 klokken 2130 til klokken 2200 sender jeg healing energi til alle som måtte ønske det.

Jeg har igjennom de senere årene jobbet med å forsterke mine healing evner, og gjort meg tilgjengelig for universets healende frekvenser. Jeg opplever meg selv som en «link» mellom den eller de jeg jobber med og universet slik at energiene blir ledet til personen/personene  jeg jobber med.  Til daglig jobber jeg med både nærhealing – det betyr at personen er hos meg. Og fjernhealing – det betyr at jeg sender energi på avstand.

I energiens verden er tid, rom og avstand uten betydning.

Det jeg opplever som ekstra verdifullt når jeg jobber med healing er å være vitne til hvordan energien går dit den trengs mest. Og jo mer vi klarer å være i nuet og i samarbeid med energiene jo mer kan vi oppleve hvordan energiene ønsker å hjelpe oss til videre vekst.

Ved individuelle healing sesjoner kombinerer jeg ofte en healing time med samtaleterapi, mindfulnessfilosfi og NLP-teknikker for å gjøre det enda mer virkningsfullt.

Fjernhealing, hva skjer og hvordan fungerer det mandag 17. oktober kl. 2130.

Hvis du ønsker å motta energi fra klokken 2130 til klokken 2200 så kan du allerede nå kommentere med et hjerte ( ? ) i kommentar feltet på FB så er du automatisk med.

Hvor foregår dette? – Hjemme hos deg selv.

Når mandagen er kommet og tiden er inne anbefaler jeg deg at du setter deg eller legger deg på et rolig sted, puster og lukker øynene og sier et «HJERTEJA» inni deg til å motta ??

Alt skjer i samarbeid med din frie vilje og hva du tillater skal skje.

Under healing kan du oppleve varme, kulde, energistrømninger, spontane bevegelser i kroppen og kontakt med følelser og minner.

Noen blir veldig avslappet og tunge i kroppen under og etter en slik behandling, andre blir full av energi og vitalitet.

Noen opplever en kortvarig forverring av symptomene like etter en behandling.

Dette er en positiv og naturlig respons som viser at personens egne helbredelsesprosesser er satt i gang.

Man trenger ikke tro på healing for at healing skal hjelpe, men erfaringsmessig virker det som om mennesker som er generelt åpne også er mer åpne for virkning av healing.

Når jeg jobber på denne måten blir jeg ofte inspirert til å skrive en kanalisert tekst. Så hvis du i etterkant av fjernhealingen ønsker det budskapet som jeg blir inspirert til å skrive og som  kommer til gruppen kan du sende en E-post til: guro@guroejohansen.no med overskrift: Livet er magisk ? Så vil jeg sende deg teksten i etterkant av den magiske stunden som vi har delt. Du kan «forhåndsbestille» teksten allerede nå  ved å sende meg e-post med den overskriften.

Håper vi møtes i energien søndag kveld������

Ønsker deg en fortsatt fin  sensommer uke.

Lag gode dager ?

Hjertelig hilsen

No comments yet.

Leave a Reply