HEALENDE HARMONISERING

behandlinger

Er det noen ganger hvor du føler deg sliten, og uten energi? Kan det være perioder hvor kroppen kunne trenge å lade opp batteriet som kanskje begynner å nærme seg nullpunktet? Du er egentlig ikke syk, men føler behov for noe som kan styrke deg? Kanskje du er i en stressfull periode, eller nettopp vært utsatt for stress? Eller kanskje du bare ønsker å unne deg påfyll av ny positiv energi og lys?
Da kan en Harmonisering være noe for deg.

Jeg jobber med deg via frekvenser mens du får mulighet til å være i total avslapning på behandlingsbenken, du velger selv om du ønsker stillhet eller myk bakgrunnsmusikk. Kanskje jobber jeg i energifeltet ditt eller fysisk på kroppen din, jeg blir ledet dit hvor energien fører meg og hva som er rett for deg der og da. Jeg passer på at du har et godt, lunt teppe rundt deg slik at du har det komfortabelt.

En Harmonisering kan være med på å balansere den fysiske kroppen din, samt at det også kan jobbes med den emosjonelle delen av den.

Kanskje bærer du på følelser som ligger lagret i kroppen etter tidligere opplevelser. Det kan være tankemønstre som du begynner å bli sliten av, og vi kan også sette intensjon om å balansere/harmonisere disse.

En Harmonisering kan du ta så ofte du vil, når du ønsker å gi kropp og sjel en nærende behandling i en travel hverdag.

Vi ønsker mange ganger å være flinke og meditere for å være i god kontakt med oss selv, men problemet er ofte at man blir forstyrret eller tiden strekker ikke til. Her vil du få en stund for deg selv, en tid som bare er din egen slik at du blir helere i hele din essens.

Velkommen til en ny behandlingsform og tid for deg selv.