Hvem tar vare på deg ♥

Hvem tar vare på DEG?

«Alle andre tenker på seg selv, det er bare jeg som tenker på meg.»

OMG!!! det høres jo jammen meg litt rart ut, samtidig så er det noe veldig sant i det. Jeg er MITT ANSVAR og DU er DITT ANSVAR.

Det tok meg mange år å forstå, at jeg faktisk er 100 % mitt ansvar. Jeg er ansvarlig for hvordan jeg har det og hvordan jeg føler meg. Fysisk, psykisk og spirituelt. Og når jeg forsto det, at jeg ikke kan skylde på noen andre, og at jeg må stå til ansvar for de valg jeg har tatt, de valg jeg tar og de valg jeg skal ta. Så føles det faktisk lettere å leve.

En høstdag for ca. et år siden kom en vakker dame til kontoret mitt, hun er tidlig i 70 årene. Hun kom for å få healing og ny energi. Som alltid før jeg inviterer mine kunder opp på healingbenken hadde vi en god samtale og drakk en kopp te.

Hun fortalte at fra hun var en bitte liten jente så hadde hun følt at hun måtte ta ansvar for andre, hun måtte være «snill jente» og hun passet alltid på at alle andre hadde det bra. Inni seg hadde hun tenkt: «En dag, en dag så blir det min tur, min tur til at de tar vare på meg, slik jeg trenger det.»

Hun fortalte videre at den dagen aldri kom, fordi det alltid skjedde noe nytt og hun fikk alltid en ny mulighet til å hjelpe, trøste, stå til tjeneste på en eller annen måte ovenfor familie, venner, mann og etter hvert barn og barnebarn.

Hun fortalte: «En dag så innså jeg det, at min tur ikke kom, jeg rykket stadig bakover i køen, for i mitt hodet så var det alltid noen som trengte mer hjelp, trøst, omsorg og omtanke enn meg. Helt til jeg innså at jeg måtte kreve å få være den som sto først i køen. Kreve det av meg selv. Derfor er jeg her. Jeg trenger å ta vare på meg».

For en klok dame. Jeg har selvfølgelig fått lov til å dele hennes historie. Jeg kjenner mange slike damer og også menn, som alltid gir fra seg plassen i køen, fordi noen andre er viktigere.

aa301

 

 

 

 

 

Tiden som blir satt av når du lager en avtale med meg er 90 minutter. Jeg opplever at de fleste trenger det for å lande, snakke, sette intensjonen for hva de ønsker og for å kunne stenge resten av verden ute et lite øyeblikk og ubetinget motta – uten å tenke på å gi noe tilbake. Etter healing avslutter vi med en samtale. Jeg jobber på samme måte ved fjernhealing.

Selv tar jeg vare på meg selv ved å booke et møte med meg selv på søndager. Da bruker jeg tid til å planlegge uken som kommer både privat og jobb.

Alle gode terapeuter, healere og coacher går selv til behandling. Denne høsten har jeg derfor investert i både yogaundervisning og faste avtaler med healing og massasje.

Mitt mantra er: «Jeg er kvinnen i mitt liv, jeg tar vare på meg».

Og hvis du har lyst til å ta vare på deg selv hos meg så har jeg 15 % på Healing og Fjernhealing ved bestilling i løpet av august.

Denne uken har jeg ledige timer både fredag og lørdag.

Min ordinære prisliste finner du her:

 

PRISER

For å bestille time – klikk her: guro@guroejohansen.no

Gode tanker og en god klem fra Guro

Ta vare på deg

behandlinger1

 

 

 

 

No comments yet.

Leave a Reply