Kjære Gode Hverdagen – Velkommen ♥

Jeg håper du har hatt det godt denne sommeren og at du har ladet og hentet inn masse energi fra naturen.

For mange av oss er sommeren utfordrende. Vi kommer så nært innpå hverandre og det blir litt lite pusterom for oss selv.

Jeg leste noe morsomt i et FB innlegg i dag:

«Råd fra ernærings-fysiologen: hvis mannen din har lagt på seg i sommer så be han gå 5 km om morgenen og 5 km om kvelden, Og VIPS etter en uke er tjukken 7 mil unna??. «

Hihii, ryktet forteller at det er mange som ønsker både, gubbe, kjærring og unger dit «pepper’n gror», etter mange lange ferieuker sammen.

Mange tilbringer sommerferien med storfamilien og alt hva det innebærer av logistikk og kompromisser og andre tilbringer store deler av sommeren alene og får kjenne på ensomhet og andre personlige utfordringer.

Statistisk sett så går også flest par fra hverandre etter sommeren.

Er du i et av de parforholdene som sliter? Så kan du ta kontakt med meg, så skal jeg sende deg et fint samtaleverktøy på mail. (Gratis, altså).

Send mail til guro@guroejohansen.no med denne teksten i emnefeltet:

DIT PEPPER’N GROR.

parterapi

 

I april, mai og juni reiste jeg masse. Jeg hadde to turer til Kreta, sammen med gode kollegaer og fantastiske kursdeltakere.

En uke i Jerusalem og Betlehem som var vidunderlig magisk og 4 dager i Praha. Etter siste reise sa kroppen STOPP. Jeg ble rett og slett syk.

Det ble for mye farting for en høysensitiv sjel.

Juli og frem til nå i august har vært gode rolige hjemme dager, med litt jobbing, men mest ro. De tre siste ukene har jeg hatt mye tid for meg selv siden barna har vært på ferie, (de kom gudskjelov hjem på søndag). Det var bra for mammahjerte. Tiden jeg hadde alene brukte jeg ute i naturen, til meditasjon og til å være sammen med gode venner.

Så hvordan er det egentlig MED DEG?

Trenger du litt Piff, Puff og Power etter sommeren? En samtale? Litt Coaching? Eller rett og slett en god dose med Healingenergi?

Jeg opplever energiene jeg formidler blir sterkere og sterkere. Og spesielt etter min reise til Jerusalem hvor jeg opplevde å bli aktivert og fikk tilgang til nye lyskoder flere ganger.

I meditasjon møter jeg også ofte den Egyptiske HealingGudinnen Sekhmet som kommer til meg med lys og visdom.

Guidet healing1

Jeg tror at vi alle har kraftdyr, engler, guider, hjelpere, ånder, mesterenergier som passer på oss og som vil veilede oss.

Når jeg jobber energetisk med andre så får jeg ofte inn budskap fra personenes kraftdyr, mesterenergi/gudinneenergi, guider og hjelpere.

Samt at vi selvfølgelig får forløst fastlåst energi som ikke lenger er til noen form for tjeneste for den jeg jobber med.

I energiens verden er tid og rom uten betydning slik at jeg jobber like godt på avstand. Jeg har kunder både i innland og utland. Vi jobber ofte på telefon eller på Skype.

Eller rett og slett bare i energien.

Kanskje dette er hva du trenger for å ta fatt på den nye årstiden?

Jeg tilbyr 15 % på både Healing og Fjernhealing ved bestilling i løpet av august.

Min ordinære prisliste finner du her:

http://www.guroejohansen.no/prisliste/

Denne uken begynner skolen og den kjære gode hverdagen igjen. Hold deg fast og HUSK å puste med magen – og se etter de små magiske øyeblikkene ♥

God klem og gode tanker fra Guro ♥

behandlinger1

No comments yet.

Leave a Reply