Livet er ikke for PINGLER ???

«F*****%N ass, Guro… Livet er ikke for PINGLER!!!!!»

Det er min «Jan Fredrik Karlsen» venninne som ringer. Hun som prater på inn og utpust med UTESTEMME INNE!!!

Jeg tenker sånn på henne i dag. Kjære venninna mi. Tror jeg må ringe henne etter jeg har sendt denne og høre om hun har hodet opp og bena ned. Om livet er sånn passe på G. (Hva betyr egentlig det? PÅ G? – hakke peiling, men det er jo noe vi sier. «Joda, takk som spør…livet er sånn passe på G»).

Jeg hører ordene til min kjære venninne synge (høyt) i hodet når jeg møter mine små og store utfordringer i livet. «FA****N ASS…, Guro, livet er ikke for PINGLER!!!!».

Så hva skal til for å  «AV PINGLE» seg selv? Når man lukter pinglestrategiene komme?

Ja, for vi har vel alle våre øyeblikk der vi har lyst til å velge «pinglestrategien». Trekke dyna over hodet og bare la verden og alt i den seile sin egen sjø.

Venninna mi har selvfølgelig noen gode strategier på lur. For hun er smart og klok denne høylytte flotte dama, som har vært ute i hardt vær og storm flere ganger i livet. Akkurat som du sikkert har vært også.

 

 

 

 

«Jan Fredrik Karlsen» venninna mi sine råd:

Hun ber deg ta et møte med deg selv og stille deg selv følgende spørsmål;

«Hvor viktig er dette for meg og hvor viktig er dette i det  STORE OG HELE.

«Hvor viktig er det på en skala fra 1 til 10?».

Allerede her får du luket bort «storm i vannglass» problemene.

Si at du sitter igjen med de problemene som er over 7 på skalaen. Hva gjør du da?

Jeg spør meg selv;

«Hva er det verste som kan skje». Ofte så ligger det en befrielse i å ta en titt på hva det verste som kan skje er.»

«Hva er det beste som kan skje?»

«Jeg leter så etter tre alternative løsninger, for å løse mitt problem på best mulig måte for meg selv og andre».

«Jeg spør meg selv, har jeg det jeg trenger for å løse det?»

«Trenger jeg hjelp? I såfall, fra HVEM?».

«Og så gjør jeg noe aktivt. Jeg legger en plan for å komme meg videre og ut til trygt farvann igjen. Jeg GJØR trinnene i planen min.»

 

 

 

 

 

 

 

Det er ingen mennesker som kan leve livet helt problemfritt eller uten bekymringer. Vi skal alle møte på våre muligheter til å lære og vokse. For det er som regel i disse vanskelige situasjonene i livet vi vokser. Hjertet blir strukket litt lengere, tålmodigheten får strekkmerker, motet får prøvd seg og vi får erfare livets fasetter fra mørkt til lyst.

 

Når det stormer i livet mitt så har jeg en tilleggsstrategi. Jeg vender fokuset innover. Jeg finner stor trøst og ro i meditasjon og selvhealing. Jeg søker svar hos mine guider, engler og hjelpere.

 

For noen år siden var jeg i tvil om veien videre.

 

Og i tillegg til meditasjon og innover fokus brukte jeg engelkortene mine.

Jeg elsker englekortene mine.
Jeg bruker de til støtte og veiledning i eget liv. For noen år siden så var jeg usikker på om det var riktig på å satse alt og gi 100 prosent på egen virksomhet med kun Healing og Livet er Magisk arbeid. Hver gang jeg snakket med kortene mine så var det dette kortet som spratt ut. Av 72 kort !!!  Det er vel et tegn på at Livet er Magisk, eller hva?

I dag er jeg ekstra takknemlig som stolte på denne veiledningen og for å også ha utviklet arbeidet til å starte og drive www.jegserdegakademiet.no med min kjære kollega Michael Winger. Vi har 21 fantastiske studenter som bidrar til å skape enda mer magi, lys og kjærlighet til mennesker og dyr .

 

Jeg har lyst til å gi deg et vårlig og magisk tilbud for å kunne møte våren med spirituell utvikling, vekst, ro og tro på at dette kan bli din beste vår og sommer noensinne, uavhengig av hvilken personlige utfordringer du står oppe i.

MAGISKVÅRPAKKE MED TRE (3) SESJONER

Velg fritt fra menyen min – eller inviter meg til å sette sammen den beste pakken for deg. Jeg vil følge deg opp og drysse magi på deg og gjøre mitt ytterste for at du skal føle deg bedre enn på lenge denne våren.

Det å velge «behandlingspakke» anbefales som støttende for den prosessen som skapes. Jeg anbefaler deg å velge behandlingene med 1 til 2 ukers mellomrom – slik at arbeidet som er gjort under behandlingen får tid til å modnes. Dette er en investering i deg og ditt liv. VELG FRITT fra menyen.

http://www.guroejohansen.no/prisliste/

Vårpakkepris: Kroner 3123,-.

* unntak oppjustering, essensforvandling og parterapi.

Hvis du syns det er vanskelig å velge din pakke – så hjelper jeg deg selvfølgelig med tanke på «hvor du er» akkurat nå og «hvor du vil».

Så tenker du kanskje;

«ÅHHHH NEI!!!, jeg bor jo så langt unna».

Det er ikke et problem. Hvis du ikke har mulighet til å komme til meg så kan vi jobbe på telefon eller på facetime. Det går kjempefint og jeg har veldig god erfaring med det. Flere av mine kunder bor rundt omkring i landets kriker og kroker og det er også noen som bor i utlandet.

Tilbudet gjelder ved bestilling i mars. (Timene kan brukes utover våren).

Du bestiller ved å sende meg en mailto:guro@guroejohansen.no


JEG ØNSKER DEG EN MAGISK OG PINGLEFRI UKE!

HJERTEKLEM FRA GURO  ♥

No comments yet.

Leave a Reply