NY VÅR MED NY MAGISK START ♥

Ny vår med NY MAGISK START ♥

Hei vakre sjel ♥
Nå kommer våren. Den er i full anmarsj.
Mars kommer med MAGI og NY REN ENERGI ♥
Tiden er inne for at du skal få lov til å tine. Slippe vinterens snø, frost, stivhet, spenninger og kulde. Få lov til å tine og smelte
i takt med at
sol og vår kommer.

Jeg sitter på hjemmekontor med fyr på peisen, tente lys og en kopp rykende varm urtete. Jeg har nettopp vært ute på tur (med hundene mine) i 14 minus, det føles allikevel litt varmere ute, så snålt det enn høres ut. Det er kanskje noe med tankene om vår som gjør det og lyden av fuglene som kvitrer så ivrig.

Mars ER den 3. måneden i året. Numerologisk betyr tallet 3; Vekst og ekspansjon. Tallet 3. symboliserer aktiv kreativ intelligens. Det har en trekant som symbol. Og du har sikkert hørt uttrykket «På det 3. skal det skje». Så nå gjør miraklene seg klare til å springe ut. Stor takk til naturen.

Tallet 3 symboliserer derfor alle livets treenigheter, som f.eks.: ånd, tanke, legeme – fortid, nåtid, fremtid – familie; mor, far, barn – fødsel, livet og døden for å nevne noen. Videre står det for spirituell og seksuell skapelse, fantasi, kreativitet, idealisme, optimisme, bevegelse, høyere utdannelse og kommunikasjon. (Denne informasjonen er hentet fra sidene til Numrologen).

Personlig så har jeg også tallet 3 som mitt skjebnetall.

Har du lyst til å finne ditt skjebnetall så kan du søke opp en skjebnetall kalkulator på nettet. Tall er spennende, synes jeg.

Jeg har lyst til å gi deg et vårlig og magisk tilbud for å kunne møte våren med spirituell utvikling vekst, ro og tro på at dette kan bli din beste vår og sommer noensinne, uavhengig av hvilken personlige utfordringer du står oppe i.

MAGISKVÅRPAKKE MED TRE (3) SESJONER

Velg fritt fra menyen min – eller inviter meg til å sette sammen den beste pakken for deg. Jeg vil følge deg opp og drysse magi på deg og gjøre mitt ytterste for at du skal føle deg bedre enn på lenge denne våren.

Det å velge «behandlingspakke» anbefales som støttende for den prosessen som skapes. Jeg anbefaler deg å velge behandlingene med 1 til 2 ukers mellomrom – slik at arbeidet som er gjort under behandlingen får tid til å modnes. Dette er en investering i deg og ditt liv. VELG FRITT fra menyen.

http://www.guroejohansen.no/prisliste/

Vårpakkepris: Kroner 3123,-.

* unntak oppjustering, essensforvandling og parterapi.

Hvis du syns det er vanskelig å velge din pakke – så hjelper jeg deg selvfølgelig med tanke på «hvor du er» akkurat nå og «hvor du vil».

Så tenker du kanskje;

 

«ÅHHHH NEI!!!, jeg bor jo så langt unna».

 

Det er ikke et problem. Hvis du ikke har mulighet til å komme til meg så kan vi jobbe på telefon eller på facetime. Det går kjempefint og jeg har veldig god erfaring med det. Flere av mine kunder bor rundt omkring i landets kriker og kroker og det er også noen som bor i utlandet.

Tilbudet gjelder ved bestilling i mars. (Timene kan brukes utover våren).

Du bestiller ved å sende meg en mailto:guro@guroejohansen.no

Unn deg selv kunsten av «å så» gode blomstrende tanker i topplokket (eller kålrabien som en av mine kunder sier). Blomstrende tanker som du kan nyte utover våren og sommeren som frør seg og skaper enda flere blomstrende tanker.
Jeg har lyst til å dele noen gode tips med deg. Jeg har blitt inspirert av den svenske coachen Mia Törnblom til hvordan lage en Takknemlighetsdagbok.
Forslag til hvordan skrive en dagbok eller som jeg kaller det en Takknemlighetsbok

Jeg vil invitere deg til å kjøpe deg en vakker bok og lage din egen takknemlighetsdagbok. Dette for å styrke deg selv, takknemligheten og kjærlighetskraften i livet ditt.

En takknemlighetsdagbok er en bok som du hver kveld før du går og legger deg kan skrive ned minst tre ting som har gjort deg takknemlig, tre ting som du har gjort som du syns du har gjort bra den dagen og hvis det er noe du trenger hjelp til kan du skrive det også.

For eksempel deler jeg inn et ark i boken min i tre kolonner og skriver noe slik som dette:

TAKK BRA HJELP
Takk for den fortrolige samtalen At jeg prioriterte meditasjon i dag Hjelp meg å holde et positivt fokus
Takk for det vakre lyset At jeg lyttet til hjertet mitt Hjelp meg å ta vare på meg
Takk for at jeg er At jeg sa NEI til det jeg ikke ville Hjelp meg å fokusere på det gode i fremtiden

Ved å gjøre dette hver kveld vil du få en god måte å avslutte dagen på, en fin måte å falle i søvn på og underbevisstheten din vil jobbe på en god og støttende måte igjennom natten.

Masse lykke til ♥

Takknemlig hjerteklem fra Guro ♥

 Så gode blomstrendene tanker i topplokket ditt.

 

No comments yet.

Leave a Reply