OM MEG

GuroE.J-36_252x300Mitt navn er Guro E. Johansen. Jeg er en energisk og positiv kvinne. Jeg bor og har kontor i den vakre hjembygda mi Fetsund. Jeg har tre barn og to hunder.

Jeg elsker jobben min som healer, coach og intuitiv veileder. Jeg føler meg svært takknemlig for alle menneskemøter som jeg opplever i denne jobben. Tilliten som blir vist meg og hvordan jeg får være vitne til de vakre forandringene som skjer i menneskers liv.

 

Når jeg jobber bruker jeg alle aspekter i meg. Sammen med deg så gjør jeg det jeg kan for å «sette himmel og jord i bevegelse», for å skape muligheter, slik at du kan oppnå de resultatene som du ønsker. Jeg opplever at mine styrker ligger i min healing kraft, mitt klarsyn og min gode solide utdanning som NLP Coach og terapeut.

Jeg er Michael Winger sin samarbeidspartner og Event Manager. Vi reiser i inn og utland med våre kurs og eventer. Vi minner hverandre stadig på hvor heldige vi er som får jobbe med det vi brenner for og hvor takknemlige vi er for alle flotte mennesker vi får møte på vår vei. Takk.

I tillegg til dette er jeg nært forankret til næringslivet og vet hva «som forventes der ute». Jeg har i mange år jobbet med bemanning og karriererådgiving på oppdrag for store aktører i det norske arbeidsmarkedet. Jeg holder også kurs og foredrag – til bedriftsmarkedet og til privatmarkedet.

 

RELEVANT BAKGRUNN:

* Vinner av nett TV-Serien «Skjulte Evner» 2014

* DNCF Sertifisert Coach, NLP Centeret

* Sertifisert NLP HelseCoach/Samtaleterapeut, NLP Centeret

* Karriererådgiver i Konsulentbransjen, Din Utvikling AS

* Sertifisert Enneagram Master, NLP Centeret

* Sertifisert NLP Master Practitioner, NLP Centeret

* Sertifisert NLP Practitioner, NLP Centeret

* Guidet Healing 1 og 2, Innsikten

* Aktivering og Oppjustering, Innsikten

* Sertifisert Mindfulnessinstruktør, NLP Centeret

* Grunnkurs, Healingkurs 1 og Healingkurs 2, Michael Winger

* Klarsyn i Hypnose, Michael Winger

* Mediumkurs, Michael Winger

 

* Ansvarlig for øvekvelder for studenter, NLP Centeret

* Assistent NLP Practitoner, NLP Centeret

* Assistent NLP Master Practitioner, NLP Centeret

* Assistent Ennneagrammet 1 og 2, NLP Centeret

* Babymassasjeinstruktør, Norges Babymassasjeforbund

* Lavasteinmassør, Bio Medius Akademiet

 

Når jeg jobber bruker jeg alle aspekter i meg. Sammen med deg så gjør jeg det jeg kan for å «sette himmel og jord i bevegelse», for å skape muligheter, slik at du kan oppnå de resultatene som du ønsker.