SKJULTE EVNER

Etter å ha deltatt på kurset Klarsyn i hypnose høsten 2012 fikk jeg tilbud om å være med som deltaker i serien «Skjulte evner». Den første reaksjonen min var NEI, den andre HJELP og den tredje HVORFOR IKKE?

Jeg takket JA til å utfordre meg selv og å gå langt utenfor min komfortsone. Jeg har ikke angret. I løpet av serien overrasket jeg meg selv flere ganger og opplevde en vekst og læring som jeg har tatt med meg videre. Serien er en konkurranse, hvor jeg konkurrerer med 3 andre deltakere, som jeg ser opp til og er veldig glad i. Vi får en rekke utfordrende oppgaver som vi skal løse med hjelp av klarsynet vårt.

Hvordan det gikk med meg kan du se i serien under.

Jeg er evig takknemlig for at mine skjulte evner ble sett og trodd på av Michael og Siv-Jeanett Winger. Jeg takker alle som var med å skape og produsere denne serien. En fantastisk opplevelse for meg å være en del av.

«Skjulte Evner» ble første gang publisert januar 2014.

 

I serien «Skjulte evner» får vi møte fire av Michael Wingers tidligere kursdeltagere som skal løse en rekke utfordrende oppgaver ved bruk av bla. klarsynet sitt.

I første episode får du bli bedre kjent med deltagerene våre Guro E. Johansen, Lisbeth Borgund, Einar Einsrud og Agnes Hansen som skal bryne seg på dyrekommunikasjon. Med bind for øynene skal de kommunisere med hunden King. Klarer deltagerene å sanse hvilket dyr det er og den spesielle historien denne hunden bærer på?

 

I andre episode skal deltagerne våre sanse seg frem til hva vi har gjemt i konvolutter og esker. Klarer de å skille mellom bilder av levende og døde, og finne ut av hvilke gjenstander som befinner seg i hvilke esker?

 

I tredje episode skal deltagerene våre få prøve seg på reading og de skal få hilse på Cathrine som har en rekke helseplager. Klarer deltagerene å fornemme hvilke plager Cathrine sliter med kun ved å kjenne på energien hennes?

 

I fjerde episode skal deltagerene våre ut til en hule i skogen i Lillomarka. Her søkte mestertyven Ole Høiland dekning etter at han ranet Norges Bank i 1836. Klarer deltagerene våre å sanse hva som har skjedd her, nesten 200 år etter?

 

I femte episode skal deltagerene våre få hilse på Morten Heierdal, kjent fra Robinsonekspedisjonen. Morten har en fortid med bruk av mye dop og narkotika, og endte til slutt i fengsel pga vold. I dag jobber han aktivt med å forebygge doping i Norge. Klarer deltagerene våre å sanse Mortens historie?

 

Da er det klart for finale og deltagerene våre skal løse hele tre oppgaver. For å gjøre det ekstra utfordrende må de selv finne ut av hva den første oppgaven er. Med bind for øynene blir de fraktet og plassert midt på en gravhaug fra 500-tallet. Er det virkelig mulig å plukke opp så gamle energier?