top of page

TIME TO RISE HEALING

Takk for at du er her, akkurat nå.

 

Det er en grunn for at hjertet ditt har blitt ledet hit.

Du er varmt velkommen. 

Det er mange ulike grunner for at mennesker oppsøker meg for healing, det kan være smerter i kroppen, sjelen, hjertet eller sinnet. 

Jeg har igjennom de senere årene forsterket mine healing evner, og gjort meg tilgjengelig for universets healende frekvenser. Jeg opplever meg selv som en «link» mellom den jeg jobber med og universet slik at energiene blir ledet til personen jeg jobber med. Jeg jobber med både nærhealing – det betyr at personen er hos meg. Og fjernhealing – det betyr at jeg sender energi på avstand.


I energiens verden er tid, rom og avstand uten betydning.


Det jeg opplever som ekstra verdifullt når jeg jobber med healing er å være vitne til hvordan energien går dit den trengs mest. Og jo mer vi klarer å være i nuet og i samarbeid med energiene jo mer kan vi oppleve hvordan energiene ønsker å hjelpe oss til videre vekst.

Jeg kombinerer ofte en healingtime med samtaleterapi, mindfulnessfiolsofi og NLP-teknikker for å gjøre det enda mer virkningsfullt.

Healing, hva skjer og hvordan fungerer det?

Vi starter med en samtale, så vil du få ligge på benken her hos meg, med klærne på. Og bare være i fullstendig væren og observere det som skjer i deg og rundt deg når energiene starter å jobbe.


Jeg jobber med healing intuitivt, det betyr at jeg blir ledet til de steder på kroppen, eller til de steder i energifeltet som jeg skal jobbe.


De fleste som får healing opplever at healingen balanserer og løser opp i problemer på det fysiske, følelsesmessige og spirituelle plan.


Healingenergiens høye frekvenser i form av lys og informasjon fører til mer balanse og flyt.


Healing kan resultere i kraftige energiutvekslinger, og det blir satt i gang prosesser i kropp og sjel som vil jobbe for å oppnå ny balanse hos deg.


Energiene kan balansere eventuelle ubalanser du måtte ha i din kropp så vel psykisk, fysisk og emosjonelt.


Alt skjer i samarbeid med din frie vilje og hva du tillater skal skje.


Under healing kan du oppleve varme, kulde, energistrømninger, spontane bevegelser i kroppen og kontakt med følelser og minner.


Noen blir veldig avslappet og tunge i kroppen under og etter en slik behandling, andre blir full av energi og vitalitet.


Noen opplever en kortvarig forverring av symptomene like etter en behandling.


Dette er en positiv og naturlig respons som viser at personens egne helbredelsesprosesser er satt i gang.


Man trenger ikke tro på healing for at healing skal hjelpe, men erfaringsmessig virker det som om mennesker som er generelt åpne også er mer åpne for virkning av healing.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Det er flere som spør meg hvor mange ganger de må komme for å få healing – svaret er at det varierer veldig.

 

Det er ikke uvanlig å oppleve forbedringer etter kort tid, men det er ikke alltid gitt. Noen får merkbare resultater samme dag, men kan føle seg noe “mørbanket” i kroppen dagen etter. Ta dette som et godt tegn.


Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å velge et Time To Rise healingprogram, slik at gode endringer og nye vaner blir etablert. Dette er en investering for livet. Ditt liv. It ́s Time To Rise.

Pris kroner 1200,-.

Tid som blir satt av 90 minutter.

Book din tid i kalenderen. Fortell meg om du vil komme til kontoret mitt eller om vi skal jobbe på avstand via telefon eller mitt online møterom.

Logo_brun_500px.png
bottom of page